Contact

KeyCar België
Blandenstraat 81
3053 Haasrode
(uitsluitend op afspraak)

T.+32 (0)16 98 05 23
E. info@keycar.be

KeyCar België is onderdeel van Keycar B.V., Molenveldstraat 153, 6001 HH Weert, info@keycar.nl

OP DE HOOGTE BLIJVEN
VAN ONZE SUPERDEALS?
Schrijf u in voor alle aanbiedingen en nieuws !

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website.

Geen plotse belastingverhoging door nieuwe CO2-testmethode !

NIEUWE TESTMETHODE VOOR CO2? Vanaf 1 september 2018 moet de officiële CO2-uitstoot en het verbruik van alle nieuwe auto's vastgesteld...

Plug-inhybride nog interessant?

Plug-inhybride nog interessant? Niet alle plug-inhybrides die deels op elektriciteit en deels op klassieke brandstof rijden en die u in...

Zorg dat uw bvba nog in 2017 uw hybrideauto bestelt bij KeyCar!

VENNOOTSCHAP - AUTO (copyright Indicator) Zorg dat uw bvba nog in 2017 uw hybrideauto bestelt! Door het zomerakkoord worden de...

KNOWHOW over bedrijfswagens, bij KeyCar!

Toch maar VU van 17% bij baanjob met tankkaart? WAAROVER GAAT HET Als u naast een firmawagen ook nog een tankkaart toekent aan uw...

Wat is KeyCar?

Expert in lease auto’s, vertrouwd leasen tegen lage kosten

KeyCar stelt nieuwe lease auto’s voor tegen duidelijke, eenvoudige voorwaarden en een voordelig tarief. KeyCar heeft uitstekende contacten met een aantal grote aanbieders van lease auto’s en zorgt voor de beste deal, zodat u zonder zorgen en tegen lage kosten uw lease auto kunt rijden.

KeyCar is onafhankelijk en treedt dus in geen enkele hoedanigheid (agent, lasthebber, etc.) op namens een bepaalde leverancier; leasingmaatschappij of een specifiek automerk.

 

Daardoor kan KeyCar u de lease auto voorstellen die het beste bij u past, in alle onafhankelijkheid.

Bovendien streeft KeyCar ernaar volledig op de hoogte te blijven van alle (nieuwe) wetten en regels, die voor een lease auto gelden. Ook voor advies en berekeningen op maat voor een lease auto is KeyCar dus uw betrouwbare partner.
De klant-leasingnemer sluit rechtstreeks een leasingcontract af met de leasinggever, niet met KeyCar.

 

Waarom KeyCar?

Kiest u voor een lease auto voorgesteld door KeyCar, dan kiest u voor voordelig, betrouwbaar en no nonsense leasen of renten van een wagen. KeyCar stelt steeds de meest voordelige topdeals voor in lease auto’s. Door onze korte lijnen, lage overheadkosten en no nonsense aanpak kunnen wij uw lease auto aan de meest gunstige voorwaarden aanbieden, en dit voor alle merken, alle modellen in leasing (of renting). Neem contact en wij zoeken de beste deal voor u uit!

Het aanbod nieuwe leaseauto’s wisselt frequent. Op de homepage toont KeyCar steeds de topaanbiedingen van het moment. Deze Topdeal lease auto’s zijn meestal direct beschikbaar en u leaset deze lease auto’s tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden – bedragen zijn vatbaar voor wijziging, en leasen is steeds afhankelijk van kredietacceptatie door de leasinggever.

Vindt u in de Topdeal lease auto’s niet de lease auto die bij u past? Kijk dan verder op onze site voor onze andere voorstellen, die uiteraard eveneens zeer voordelig en compleet zijn. KeyCar selecteert steeds de perfecte lease auto tegen de beste voorwaarden.

10 redenen om te leasen via KeyCar:

  1. KeyCar kan u elke gewenste auto leveren als lease auto
  2. KeyCar biedt naast personenauto’s ook bedrijfsauto’s
  3. KeyCar biedt u nieuwe lease auto’s
  4. Een lease auto via KeyCar ontzorgt u volledig
  5. KeyCar biedt u duidelijke en transparante leasecontracten
  6. KeyCar werkt voor ondernemingen met en zonde personeel
  7. KeyCar adviseert en informeert u over de evolutie van de wet- en regelgeving
  8. Bij KeyCar kunt u zelf uw leasecontract samenstellen (o.a. looptijd, kilometers, winterbanden, vervangend vervoer, etc)
  9. Op de website van KeyCar vindt u een groot deel van het aanbod van lease auto’s
  10. KeyCar staat voor u klaar voor al uw vragen of advies over een lease auto

Vraag uw offerte op maat